Students e-Blog

Te dashur lexues,

“Students e-blog” eshte nje nder projektet me te medha qe shkolla jone ka ndermarre.
E morrem kete iniciative ,per te gjithe nxenesit te cilet kane nevoje te konsultohen,te pyesim por edhe te zgjidhin detyra te ndryshme ne rrjetin e internetit.Kete mund ta beni thjesht duke klikuar mbi secilen lende,gje qe do tju hape nje faqe plot informacione,kuriozitete,ushtrime dhe links.

Kjo eshte gjithashtu nje menyre interaktive e te komunikuarit me mesuesin nepermjet rrjeteve elektronike,te cilat ju ofrojne nje edukim shume te shpejte dhe efikas.

Nese klikoni mbi faqen “Orari Virtual” ,do te hapet nje list klasash.Aty do te zgjidhni  klasen tuaj,dhe ne kete moment do te shfaqen lendet dhe detyrat qe ju keni per te bere per diten e neserme.
Shpresojme qe ky blog t’ju sherbeje ,jo vetem per ceshtje detyrash,por edhe per te lene komente,dhe per te biseduar me miqte tuaj…

Jeni te mirepritur te lini verejtjet apo mendimet tuaja per permiresimin e “Student’s e-blog”.

Me shume respekt,
stafi drejtues i “Students e-blog”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s